Kasvattaja

Kasvatan hovawartteja kennelnimellä Flowhoffs. Minulla on ollut hovawartteja vuodesta 2011. Perheeseemme kuuluvat minun ja mieheni lisäksi kaksi hovawarttia.


Asumme Varsinais-Suomessa Loimaalla. Omat koiramme ovat ennen kaikkea ehdottomasti rakastettuja perheenjäseniä, jotka ovat tiiviisti mukana kaikessa mitä teemme. Harrastamme koiriemme kanssa näyttelyitä, peltojäljestystä ja juoksutamme koiriamme paljon metsässä. Olen Kennelliiton jäsen ja Suomen hovawart ry:n jäsen.

Kasvattajakurssin kävin keväällä 2013
Ensimmäinen Flowhoffs pentue syntyi Martalle toukokuussa 2015. (Martta asuu nykyisin vanhempieni kanssa naapurissamme tyttärensä Alman kanssa.)

Kasvatustyössäni painotan erityisesti koirien luonneominaisuuksia ja oikeanlaista rakennetta. Hyvä terveys on itsestään selvyys. Jalostukseen käyttämäni koirat ovat aina asianmukaisesti terveystarkastettuja ja luonnetestattu ja ne ovat erinomaisia rotunsa edustajia; ulkomuodoltaan ja luonteeltaan rodunomaisia. Jalostusvalintoja pohdin huolella - jokainen pentue tulee olemaan huolellisen harkinnan tulos ja päämääränäni on kasvattaa hyväluonteisia, reippaita, sosiaalisia, rohkeita ja oikeanlaisen rakenteen omaavia hovawartteja erilaisiin harrastuksiin.
Jokaisen yhdistelmän tulee olla sellainen, josta haluaisin itse pitää koiran kotonani.

Meillä pennut kasvavat normaalin arkielämän keskellä tottuen ääniin, ihmisiin ja toisiin koiriin ja ystäviemme lapset käyvät sosiaalistamassa pentuja lapsiinkin. Pennut on totutettu normaaleihin hoitotoimenpiteisiin ja käsittelyyn sekä tutustutettu pantaan ja hihnaan. Pennunostajilta edellytän, että he ovat tutustuneet rotuun ja tiedostavat sen pihavahtina. Myyn pennut vain aktiivisiin, liikunnallisiin, RAKASTAVIIN; ulkoilusta pitäviin reippaisiin perheisiin tai harrastaviin perheisiin, joissa koira on perheenjäsen ja edellytän myös, että koiran kunnolliseen tapakasvatukseen jaksetaan paneutua huolella jo pentuaikana.


Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, useaan kertaan madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. Toivon, että kasvattieni omistajat veisivät kasvattini ainakin kerran arvioitavaksi näyttelyyn. Lupaudun lähtemään mukaan ja tarvittaessa esittämään koiran näyttelyssä. Tulen järjestämään säännöllisen epäsäännöllisesti kasvattitapaamisia kivan yhdessäolon merkeissä. Olen kiinnostunut seuraamaan kasvattieni elämää ja kehitystä koko niiden eliniän ajan, ja minulta saa aina tarvittaessa tukea ja apua.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!